Tots els 365 dies de l’any

El dia del pare és un dia no solament per honrar el nostre pare, sinó a tots els homes que actuen com a figura del pare. Celebrar als padrastres, als oncles, als avis, i en general a la figura paterna, ja que tots són creditors a què se’ls celebri el Dia del Pare.

Els bons pares, donen als seus fills arrels i ales, arrels per saber on està la seva casa quan a ella vulguin tornar, ales per volar i posar en pràctica el que els van ensenyar en el seu diari caminar.

Pare no només és aquell que cria i engendra sinó també el que educa i orienta, l’Infant d’avui podràs exigir a l’home de demà, el millor regal d’un pare per al seu fill és una mica del seu temps cada dia, donar un bon exemple als fills no és la principal manera d’influir sobre ells, és l’única manera.

Quan el vostre fill és petit, sigueu seus mestres, quan hagin crescut set el seu amic, estimeu els vostres fills amb tot el cor, amb tota l’ànima, amb totes les vostres forces; però sàviament, amb tot el cervell. Els nostres fills no ens recordaran per les coses materials que els vam donar sinó per l’amor que els hàgim prodigat.

Escoltar la paraula, pare vol dir que us necessiten, us estranyen, quanta falta us fan, amics meus, com el vostre nom us ho diu, feliços els qui encara el teniu.

Papa, que difícil ha de ser per a tu lluitar dia a dia per donar l’exemple a la teva família que encara que el teu escut sigui aquest carcassa de ferro ets el més noble i dolç cavaller. Papa, tu que em vas ensenyar a caminar pel bon camí i a lluitar pel que vull.

Papa, avui em vaig adonar d’una cosa que no creia ja que en els teus cabells s’han pintat alguns cabells blancs i és el que no volia, però a la cara es reflecteix aquesta tendra mirada i el teu brillant somriure. Els anys està passant i no voldria que transcorreguessin més perquè et quedessis sempre amb mi, el Pare. 

TOTES LES NOTÍCIES