Andorra, Top10 a la Pierra Menta 2017 d’esquí de muntanya

El  passat dimecres 8 de març, una nova edició de la mítica cursa d’esquí de muntanya per equips, la Pierra Menta, va donar el tret de sortida a 4 etapes.

La FAM hi ha participat amb 2 parelles en la categoria júnior.

Aquesta categoria, enlloc de 4, consta de  2 etapes, que es van disputar divendres 10 i dissabte 11.

Les parelles andorranes les han format els esquiadors FAM Sergi Casabella/ David Pérez i Arnau Soldevila/ Carles Serra.

Top10

Divendres 10, l’equip format per Sergi Casabella/ David Pérez va anar de menys a més, avançant molts equips durant la cursa fins a posicionar-se en 9è lloc (+11’9″ respecte equip guanyador), plaça que van mantenir fins a meta.

En Sergi, tot i venir d’un fort refredat, va demostrar el bon moment de forma en el que es troba i que està demostrant des de l’inici de temporada.

En David, es va sentir molt bé i lleuger, cosa que va fer que el tàndem es compenetrés a la perfecció i poguessin assolir el Top10 en la cursa per equips de referència.

La parella Arnau Soldevila/ Carles Serra, també va poder suportar la primera pujada, de 1.300m de desnivell positiu i va fer una bona etapa, entrant en 20a posició (+22″) d’una cinquantena d’equips.

Dissabte 11, la cursa tenia el pas pel mític Forclaz, i els equips andorrans van poder gaudir d’un recorregut tècnicament molt exigent i competitiu, cosa que ajuda a mesurar forces amb atletes d’arreu.

Sergi Casabella/ David Pérez van entrar en 12a plaça (+12″ respecte equip guanyador), conservant la 9a posició general.

Arnau Soldevila/ Carles Serra, amb problemes estomacals, van entrar 29ens (+24″), finalitzant en 23a posició dels 45 equips júnior masculí que van acabar la cursa.

Per al David, el Sergi aquesta era la seva 4a Pierra Menta.

Per al Carles, era la seva 3a i per a l’Arnau, la 2a.

Andorra no ha participat amb cap equip femení.

Text i foto: FAM

TOTES LES NOTÍCIES