Mamapop Andorra promociona el concert solidari de l’11 de març amb personalitats del país cantant

Mamapop Andorra fa públic el primer vídeo promocional del concert que es farà al Centre de Congressos d’Andorra la Vella el pròxim dissabte 11 de març.

El vídeo penjat a les xarxes socials aquest divendres al matí compta amb la col·laboració de personalitats rellevants del Principat d’Andorra que han volgut posar el seu granet de sorra en aquesta i niciativa solidària que recaptarà fons per Assanca en el concert previst pel dissabte 11 de març a les 20h al Centre de Congressos d’Andorra la Vella.

En aquest primer vídeo promocional en els pròxims dies es publicarà un segon hi participen el cuiner Carles Flinch, el jugador del BC Morabanc Andorra Guillem Colom, els consellers generals Jordi Gallardo, Sílvia Bonet, Ferran Costa i Judith Pallarés, el periodista de RTVA (empresa col·laboradora amb Mamapop Andorra) Àlex Lliteras i Clàudia Cornella.

Tots ells versionen el clàssic d’Antonio Flores “No dudaria”. Recordem que les entrades pel concert Mamapop Andorra estan disponibles a les escoles d’idiomes Inlingua, a Assandca i al web mamapopandorra.org per un preu de 20 euros.

TOTES LES NOTÍCIES