Decorar de manera moderna

Hi  ha molts aspectes que s’han de tenir en compte a l’hora de decorar els ambients perquè mostrin un aire modern. Aquests són alguns punts importants:

• Escolliu un estil

Els estils avantguardista i minimalista són els més moderns. Però segur que és impossible treure tots els mobles que teniu a casa per canviar-los per nous, per això podeu adaptar un estil ‘mixin’ o eclèctic, ambdós parteixen de la base de barrejar elements de diferents estils i èpoques.

• La il·luminació i els colors

La llum i els colors estan estretament relacionats, per la qual cosa escollir un color determinat dependrà de la il·luminació. Les tendències mostren ambients lluminosos i amplis, es prefereixen els colors clars en contrast amb tonalitats fortes. Per això és molt comú pintar una paret d’un color notablement diferent, utilitzar alguns mobles clars i foscos, colors vibrants i cortines que permetin el pas de la llum.

• Mobles i complements

Per reflectir modernitat s’escull generalment mobiliari de línies simples i rectes, sense motllures, sense vetes marcades, sense entapissats estampats. La fusta lacada, l’acer, el vidre, i la fusta símil wengué són els materials preferits. Utilitzeu ornaments i altres elements decoratius prudentment.

Font:  casaycolor.com

Per Redacció / AMIC – Tot Sant Cugat

TOTES LES NOTÍCIES