Presentació a la Seu d’Urgell de la campanya ‘Casa nostra, casa vostra’

La  Seu serà escenari aquest cap de setmana de la presentació al Pirineu de la campanya ‘Casa nostra, casa vostra’, que impulsen els col·lectius de suport als refugiats a nivell de Catalunya. L’acte està previst per aquest diumenge, 5 de febrer, a les sis de la tarda, a la sala de la Immaculada.

L’activitat programada a la Seu comptarà amb les intervencions del periodista Ricard Ustrell i de dos membres de la Plataforma Suport Refugiades Alt Urgell: Agnès Aguilera, voluntària als camps de Grècia, i Bernat Lavaquiol, coordinador de la campanya al Pirineu. També hi oferiran les seves explicacions els coordinadors generals de ‘Casa nostra, casa vostra’, Laura Costafreda i Rubén Wagensberg.

En la presentació a la capital alturgellenca es parlarà de les accions previstes tant a nivell local com nacional i també de les activitats més immediates, entre les quals hi ha el concert que la plataforma organitza dissabte vinent, dia 11 de febrer, al Palau Sant Jordi, i la manifestació que es durà a terme, també a Barcelona, el dia 18 de febrer.

TOTES LES NOTÍCIES