Nou èxit de la Sant Silvestre La Seu-Memorial Marc Peña Turet

La 8a edició de la Sant Silvestre La Seu d’Urgell-Memorial Marc Peña Turet ha incrementat un any més el nombre de participants. Segons ha informat l’organització, a la cursa hi han pres part més de 1.800 persones, que han acabat l’any corrent i caminant els 3,6 quilòmetres que separen la sortida de l’arribada, a la plaça dels Oms.

Les més ràpides en finalitzar el recorregut han estat Núria Vilarrubla, Laia Martín i Aina Sos. En categoria masculina, el guanyador ha estat Pol Moya, que ha completat la prova en 10 minuts i 45 segons. En segona posició ha arribat Sergi Brau, seguit de Gerard Jove.

Des del col·lectiu juvenil Lokal 23, que organitza la cursa, s’ha agraït la implicació de tota la ciutat en l’esdeveniment, “des de tots aquells que participen corrent o caminant, fins als diferents comerços i empreses que patrocinen la prova, les entitats que col·laboren i l’Ajuntament urgellenc”.  I han afegit: “Entre tots plegats es fa possible que la Sant Silvestre sigui una festa i un èxit de participació”.

Text: Ràdio Seu; Foto: Guillermo Díez-Canedo

TOTES LES NOTÍCIES