Escaldes torna a estrenar el Pessebre Vivent amb novetats i nous personatges


Més de 200 persones, entre actors, figurants i l’equip tècnic fan possible un any més la representació del Pessebre Vivent d’Escaldes-Engordany. Enguany, torna amb novetats com la incorporació de nous personatges.

Una parella de padrins expliquen als seus néts l’origen de la representació original d’Esteve Albert i totes les vivències viscudes entre els anys 50 i 60. Fins i tot algunes anècdotes desconegudes avui dia. Les escenes del Pessebre són records d’aquella època amb l’objectiu de donar a conèixer el que va significar tot aquell desplegament per a la parròquia.

Des de la seva recuperació, ara fa 3 anys, el Pessebre Vivent va sumant més col·laboradors. El quadre escènic està format, en aquesta edició, per 160 actors i figurants. Entre ells l’Esbart Santa Anna i la coral de l’Escola de Música del comú.

I un altre dels personatges nous que enguany es poden veure és la figura del conseller. Un personatge original creat per Esteve Albert però que mai es va arribar a posar en escena.

Pel que fa a l’espai, s’ha recuperat la façana de l’hostal Valira i s’ha desplaçat el mobiliari urbà per tal de facilitar el moviment d’actors i de públic durant l’espectacle. La darrera funció serà diumenge a les 20.30.

TOTES LES NOTÍCIES