Pintura metal·litzada

pintura-metal

Des  de fa temps utilitzar la pintura metal·litzada com a element decoratiu a les llars no és una cosa inusual. Però cal tenir cura amb el seu ús, ja que aquesta classe de pintures no convenen en grans espais perquè no queden bé. Per això, es recomana en petits espais, o llocs particulars de la llar, on utilitzar la pintura metal·litzada pugui crear una atmosfera única.

És clar que pot pintar-se tota una paret amb pintura metal·litzada, principalment si preteneu donar-li a aquest ambient un toc xic. Seria convenient que la paret no fos visible a simple vista. Millor si es tracta d’un mur petit, l’interior d’algun prestatge, potser només algunes franges geomètriques pintades, o imitant un vinil decoratiu.

Una altra opció per utilitzar la pintura metal·litzada és per pintar les motllures de guix que moltes vegades existeixen en el sostre o les parets. En certs casos, especialment en espais petits podeu pintar tot el sostre.

És possible pintar totalment o parcialment un moble. És una molt bona tècnica per canviar la cara a mobles vells i antiquats. 

No només pintura, podeu utilitzar tèxtils i objectes platejats o daurats en diferents ambients. En coixins, làmpades, marcs de quadres o miralls, objectes vells i tot el que pugui ser utilitzat per decorar.

Font: casaycolor.com

Per Redacció / AMIC – Tot Sant Cugat

TOTES LES NOTÍCIES