Tasses com a element decoratiu

tasses

Les  tasses ofereixen múltiples opcions tant en utilitat com en dissenys.

Les tasses per a cafè sol o tallat són petites. Generalment, es venen en jocs de quatre o sis unitats i transmeten una sensació d’elegància.

Per a l’esmorzar, en canvi, la tradició marca tasses més grans. Poden ser cilíndriques o de formes més irregulars, amb la part superior més ampla que la inferior, de diversos colors o amb els més variats motius o dibuixos.

Aquestes mateixes tasses grans, o models d’una mida intermèdia, són idònies per beure tes o altres infusions. Per a major comoditat, aquests recipients tenen nanses grans i còmodes, que permeten subjectar-los i aixecar-los sense cremar-se encara que el contingut estigui molt calent.

Existeix un tipus de tasses molt petites preparades per servir infusions que s’hagin preparat en un altre recipient. Formen part d’aquest grup els típics jocs de te àrabs, les tasses de les quals són com petits gots. 

Altres models són les de boca ampla, especials per servir aliments salats com el gaspatxo o els brous. I també els cereals de l’esmorzar.

Tots aquests tipus de tasses mereixen sovint un lloc destacat també en la decoració de la cuina. Per això, poden ocupar un lloc ben visible en aquesta estança.

Font: consumer.es (decoraryreformar.com)

Per Redacció / AMIC – Tot Sant Cugat

TOTES LES NOTÍCIES