El te estimula la pèrdua de greix

Un complement ideal a l’hora de realitzar dieta és el te verd. Així ho constaten diferents estudis recollits per teterum.com, el primer site a Espanya de venda de te per subscripció. 

Segons aquests informes, les catequines (bioflavonoides amb un gran poder antioxidant) presents en el te verd, a més de tenir efectes beneficiosos en la reducció de diferents malalties cardiovasculars i orals, també els tenen a l’hora de perdre pes.

Tanmateix, un estudi publicat per la Universitat de Maastricht afirma que la despesa energètica i l’oxidació del greix augmenta quan les persones han consumit te verd i cafeïna. Els resultats d’aquest informe indiquen que l’increment de la despesa energètica és igual a aproximadament 100 calories en un període de 24 hores o a 0,13 calories per mil·ligrams de catequines.

De la mateixa manera, un anàlisi difós per The Journal of Nutrition confirma que el consum d’uns 625 mg diaris de catequines procedents del te verd potencien la pèrdua de greix abdominal induïda per exercici i millora els nivells circulants de triglicèrids i d’àcids grassos.
Font: Tech Sales Comunicación

Per Redacció / AMIC – Tot Sant Cugat

TOTES LES NOTÍCIES