El Dr. Hanneken imparteix un curs de cirurgia de cataracta a Mèxic

Des d’ahiri i fins  al 10 de juny es celebra a Mèxic un dels congressos més importants en cirurgia de cataracta i vista cansada. Els organitzadors del congrés han convidat com a professor internacional al Dr. Hanneken de VallmedicVision, centre mèdic membre del clúster de salut d’Actua que  va recolzar la seva instal·lació al país ara ja fa dos anys.

Durant el congrés, el Dr. Hanneken realitzarà un total de quatre ponències: tres clíniques – la primera sobre l’ús de lents intraoculars multifocals per la correcció de la vista cansada i cataractes, seguida d’una sobre una nova lent intraocular fabricada especialment per ésser utilitzada en combinació amb el làser Femtofaco de LensAr que ja està disponible al Principat. La tercera serà sobre la seva pròpia experiència en el tractament làser que ofereix a la clínica d’Andorra per a les mosques volants. Finalment la quarta tractarà sobre tecnologia informàtica de la salut en oftalmologia.

Per una altra banda, VallmedicVision com a iniciativa en la promoció de la seva oferta mèdica a Andorra, és, des del passat mes de abril, membre del portal de turisme mèdic “Caremondo.com”, prestigiosa web a on es troben les millors clíniques d’arreu del món que fomenten el turisme mèdic.

Text: Actua

TOTES LES NOTÍCIES