Retirada de lots del medicament Amodex i de la solució oftàlmica Lubristil

El Ministeri de Salut ha tingut coneixement a través de l’Agence nationale de sécurité du médicament et des produïts de santé (ANSM), de la retirada del mercat de dos lots del medicament AMODEX 250 mg /5 ml pols per suspensió bevible. Aquest medicament conté amoxicil·lina i el comercialitza el laboratori BUCHARA RECORDATI.

El motiu de la retirada és la detecció d’una pipeta d’un altre medicament antibiòtic en alguns envasos d’aquests lots.

Els lots afectats per aquesta retirada són el lot B1025 (caducitat 04/18) i el lot B1026 (caducitat 04/18).

Es demana a les farmàcies que retirin del mercat els lots del medicament esmentat i als pacients que disposin dels lots afectats per la retirada del mercat, que no l’utilitzin i el retornin a la farmàcia on el va adquirir.

 

Retirada del mercat de la solució oftàlmica lubricant de dosi múltiple lubristil, fabricada per Farma Mediterrania S.L.

El Ministeri de Salut ha tingut coneixement a través de l’Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris (AEMPS), de la retirada del mercat de la solució oftàlmica de dosi múltiple LUBRISTIL, fabricada per Farma Mediterrania S.L. i distribuïda per Angelini Farmacéutica S.A., degut a les deficiències de qualitat detectades en la fabricació.

Aquest producte disposa de certificat de marcatge CE emès per l’Organisme Notificat noruec Det Norske Veritas Business Assurante, amb número de identificació 0434.

Productes afectats:

  • LUBRISTIL solució oftàlmica lubricant de dosi múltiple, envàs mostra reduïda 4ml .
  • LUBRISTIL solució oftàlmica lubricant de dosi múltiple, envàs 10ml. (C.N.177795.9)

TOTES LES NOTÍCIES