Eric Willett lidera la sessió de classificació del Grandvalira Total Fight de snowboard

La 12a edició del Grandvalira Total Fight Masters of Freestyle de Snowboard ha començat a l’estació andorrana amb grans novetats, entre elles l’ascens a la màxima categoria del World Snowboard Tour, el circuit de referència mundial de l’especialitat. Avui divendres, el snowpark de El Tarter ha sigut l’escenari d’una apassionant sessió de classificació entre els millors riders del món, entre ells l’americà Brandon Davis, recent campió del Món de Slopestyle a Yabuli (Xina).

En total, hi ha participat un nodrit nombre de riders provinents de països com EUA, Canadà, Finlàndia, Noruega, Suïssa, Àustria, Itàlia, Regne Unit , Bèlgica, República Txeca , Japó i Andorra. L’altíssim nivell de l’edició d’enguany ha obligat a tots ells a donar el millor de si per a classificar-se entre els 12 riders que disputaran demà la súper final d’aquest esdeveniment esportiu de primer ordre.

total fight 1Un cop finalitzada la sessió d’entrenament del matí, s’ha donat pas a la sessió de classificació a on el nord-americà Eric Willett ha aconseguit la millor puntuació després de realitzar una ronda composada de: FS Blunt to Boardslide – FS Blunt 270 Out – BS Tailslide 450 Out – Switch BS 900 Indy – FS 1080 Mute – BS 720 Melon. Darrere d’ell s’ha classificat el canadenc Max Parrot amb 86,66 punts i el belga Seppe Smits amb 84,66. D’aquesta manera, Willett es situa com el màxim candidat per guanyar demà aquesta edició del Grandvalira Total Fight i aconseguir finalment una victòria que se li resisteix, després de finalitzar segon el 2013 i tercer el 2015.

TOTES LES NOTÍCIES