Detingut acusat de violar la seva filla de 12 anys

La policia va detenir dimecres a la tarda un resident com a presumpte autor d´un delicte contra la llibertat sexual, que podria ser constitutiu de violació, comès contra la seva filla, d’uns 12 anys.

L´home va ser detingut després que unes hores abans un familiar de la nena, per part de la mare, va posar en coneixement de la policia els fets que haurien tingut lloc el mateix dia. Ho va fer després de detectar l’estat d’angoixa de la nena, que va acabar explicant el que li havia passat.

Després d’una primera indagació, agents del cos d’ordre van localitzar el pare de la nena i el van detenir a la tarda. La nena hauria assegurat que els fets no eren aïllats i que n’hi hauria hagut, almenys, en dues ocasions, qüestió que segons fons coneixedores del cas hauria estat reconeguda pel pare.

2 comentaris

  1. Si aixó es veritat no es merèix ni l’atenció ciutadana ni les lleis andorranes, que patèixi molt lentament amb una gota al cap cada 5 segons i desmembrament massiu i a la morgue on a de estar! I si o veieu agressiu o exagerat, penseu si hagues sigut qualsevol dels vostres fills! Crec que a més de un se li acudirien coses pitjors!

Comments are closed.

TOTES LES NOTÍCIES