Els clients de Banco Madrid recuperen més del 95% dels dipòsits

Els clients de Banco Madrid han recuperat més del 95% dels dipòsits un any després de la intervenció de l´entitat per part del Banc d´Espanya. Per altra banda, els representants dels empleats de BPA han assegurat que estan molt sorpresos pels resultats de la revisió de comptes de Pricewaterhouse, que conclou que hi ha 923 clients sospitosos de blanqueig.

Quan Banco Madrid va fer la declaració de concurs de creditors, l´antiga suspensió de pagaments, tenia prop de 15.000 clients i uns 125 milions en dipòsits. Doncs bé, segons ha informat l´agència EFE, ja s´han recuperat uns 119,5 milions, el 95,6%. Això ha permès a una mica menys de 12.000 clients tornar a disposar dels seus estalvis. Pel que fa als fons d´inversió, els clients han pogut recuperar prop del 98% dels 880 milions que gestionava la filial de BPA a Espanya.

Al Principat, els representants dels treballadors de BPA han assegurat que estan molt sorpresos pels resultats de la revisió de comptes de PricewaterhouseCoopers, que conclou que hi ha 923 clients sospitosos de blanqueig de capitals. Afirmen que és una xifra molt alta i que, si és certa, diuen que demostra que el banc no va saber valorar bé la situació abans de la intervenció. També afegeixen que no saben amb quins criteris s´ha efectuat aquesta valoració per part de la prestigiosa auditora nord-americana.

TOTES LES NOTÍCIES