Com aconseguir una coloració natural a casa

Arriben dies de canvis, presses i ganes d’estar guapísims. Per això, molts i moltes ens vam decidir a aplicar el tint a casa. Però, com tot, té el seu truc. Per lluir un cabell sa, brillant i bonic, apunta aquests consells.

«La forma en què acolorim els cabells és la clau per mantenir una cabellera impecable, sense la necessitat d’acudir a un tractament professional», ens expliquen des Farmatint. I ens expliquen les seves claus:

1.- Tria un to que t’agradi: Si el que vols és obtenir una coloració natural necessites triar tons agradables, naturals, daurats o cendres. Quan els llums sembla que siguin el teu color de naixement.

2.- No et passis amb els vermells o els rossos molt clars. Altrament, les celles delataran el teu to de cabell. Si el que vols és aconseguir una coloració natural, fuig dels contrastos molt marcats.

3.- Utilitza productes sense amoníac ni components químics agressius, així evitaràs danyar el cabell. Una de les formes de detectar si un pèl està tenyit és veient l’aspecte que té. Alguns tints deixen un aspecte aspre, sec i trencadís, evita aquests productes.

4.- Respecta un bon ritual de manteniment, l’ús d’un xampú o bàlsam reparador per a cabells acolorit, així com l’ajuda d’un sèrum fins a la següent aplicació, mantindran el teu cabell amb la brillantor i lluminositat del primer dia, donant-li un aspecte sa i natural.

5.- Protegeix-lo del sol. Un dels factors ambientals que més afecta el nostre cabell i també a la nostra pell és el sol. Protegeix la teva cabellera i veuràs que així el teu color es manté natural per més temps.

Per Belleza Activa

TOTES LES NOTÍCIES