Bany de futbol

Hi ha moltes formes de fer el ridícul i l’equip blanc s’està especialitzant en provar-les totes, setmana darrera setmana, amb el perill d’acostumar-s’hi i fer emprenyar encara més a la seva afició.

Dissabte passat els blaugranes els van passar pel damunt com si d’una piconadora es tractés, sense pietat i buscant encara marcar el cinquè, un gol que de no ser per un massa jove Munir, hauria pogut pujar al marcador.

Un cinquè gol marcat per Piqué hauria estat apoteòsic, de ben segur que portava una samarreta amb l’estelada sota la blaugrana i hauria estat la cirereta del pastís.

El joc actual dels nostres passa pels seus millors moments des que Luis Enrique es va fer càrrec de la banqueta, perquè malgrat haver fet el triplet la passada temporada, no gaudíem amb el futbol com ho estem fent des de fa unes setmanes.

L’absència de Messi, per lesió, no s’ha notat gaire perquè un pletòric Neymar i un Suàrez congratulat amb el gol han sabut tirar del carro, i la tornada de jugadors claus com Iniesta encara hi ha ajudat més a fer un equip, avui per avui, imparable i sense el seu astre, el millor jugador del món.

Però Messi va tornar a jugar, i ho va fer al Bernabéu per demostrar que torna amb força, que s’ha recuperat de la seva lesió al genoll una mica abans del que es pensava, i per deixar clara la seva implicació i lideratge.

Davant de la Roma vam tornar a viure una sensació semblant, no orgàsmica com comentava algun jugador, perquè no era el Madrid, però sí força plaent amb un 6-1 al marcador, un joc molt brillant i un Messi que torna a jugar un partit sencer i marca.

Sincerament, crec que molts de nosaltres, veient aquest joc i la complicitat que hi ha entre els membres del trident, l’anomenada MSN, per Messi, Suárez i Neymar, ja fem volar coloms i pensem en guanyar el Mundial de Clubs i en un altre triplet aquest any, per continuar fent història.

Amb aquesta fortuna que tenim de cara al gol, segur que ens acaba tocant al loteria de Nadal a  la Ciberpenya, i no voldria que us quedéssiu sense l’oportunitat de comprar participacions del número que ja tenim tots els socis, el 69.288.

No us ho penseu, podeu comprar-les al Forn del Barri, a Andorra la Vella, a la Perruqueria Marhen d’Escaldes-Engordany, o a la nostra web: http://www.ciberpenya.org/loteria-nadal-69288.html

Bon cap de setmana i gràcies

TOTES LES NOTÍCIES