En marxa per la síndrome de Down

down2Centenars de persones s’han aplegat aquest matí al centre d’Escaldes-Engordany per participar ala primera marxa popular organitzada per l’Associació per la Síndrome de Down a Andorra, l’ASDA. L’acte serveix per conscienciar la població sobre aquesta síndrome i per recaptar fons de cara les jornades organitzades per al cap de setmana vinent.

En un to marcadament festiu i amb la participació de famílies senceres, amb mascotes incloses, la primera marxa organitzada per l’ASDA ha estat tot un èxit. S’hi han inscrit centenars de persones i s’han esgotat les samarretes commemoratives. La marxa ha començat puntualment, a les onze, des de l’avinguda Carlemany. Una marxa precedida per un minut de silenci en record de les víctimes dels atemptats a París.

En total han estat dos quilòmetres que han fet visibles a tots els vianants la unitat que l’ASDA està aconseguint al país per poder tirar endavant els seus projectes. Les motivacions per prendre-hi part són diverses.

El cap de setmana vinent l’ASDA ha organitzat dues jornades plenes d’activitats com conferències i tallers. Seran al Centre de Congressos d’Andorra la Vella.

TOTES LES NOTÍCIES