Primeres Jornades Científiques per una Nova Perspectiva Educativa

jornades educatives 1

Aquest matí han arrencat les primeres Jornades Científiques per una Nova Perspectiva Educativa, organitzades per la doctora Àngels Codina. L’acte ha aplegat una vuitantena de persones al Centre de Congressos de la capital.

L’educació integral de les persones és una tasca multidisciplinària i que va més enllà dels mètodes tradicionals. Sovint aborda camps del creixement personal que passen per la potenciació de les intel·ligències múltiples, la biologia i altres camps del coneixement que tenen una llarga trajectòria d’investigació al darrere.

Un dels objectius d’aquestes ponències és seguir incidint en una idea que Codina fa tres legislatures que proposa: la incorporació d’aquesta manera de treballar als sistemes educatius, no només per als alumnes, sinó també per als docents.

Entre els assistents, una de les preocupacions formulades al torn de preguntes ha estat la de com poden conviure els ensenyaments tradicionals amb aquesta nova manera de fer i si hi pot haver un xoc de valors intergeneracional. Alguns dels ponents han afirmat que, amb el pas del temps, l’educació integral s’acabarà imposant de forma natural.

TOTES LES NOTÍCIES