Nou atac a Can Barça

La passada setmana parlava dels fronts oberts que tenen al Club i de com no sembla que els puguin anar tancant, doncs bé, aquesta setmana, en un d’aquests fronts oberts hi ha hagut moviments contradictoris, però que al cap i a la fi són contraris als interessos d’un jugador i de retruc també del Club.

Si bé fa uns dies, la Fiscalia del Estat veí, que presumiblement hauria de ser un òrgan independent, va decidir de no acusar a Messi del delicte fiscal, l’Advocacia de l’Estat, que ja tenim clar que és un òrgan altament polititzat, ha decidit imputar-lo, aprofitant que és un símbol del Barcelonisme i, per tant, que fa pudor de Catalunya.

Compte! Jo no dic que no hagi de pagar com tothom els seus impostos, ni que si és culpable no recaigui sobre ell el mateix pes de la llei que recau en la resta de persones… tot i que ben pensat, la justícia espanyola fa caguera i molta pudor quan els encausats són poderosos o afins a determinats partits polítics, ja que els seus judicis s’allarguen fins a prescriure, però aquest és un altre tema que no ens ocupa.

El FC Barcelona, després de saber que l’Advocacia de l’Estat pretén acusar Leo Messi per tres delictes contra la Hisenda pública, entre el 2007 i el 2009, pels quals demana 22 mesos i mig de presó, ha fet un comunicat de tres punts en suport a Leo Messi, que copio a continuació:

1.- El Club mostra la seva estranyesa per la divergència de criteri entre el Ministeri Fiscal, que el 25 de setembre passat va decidir no acusar Leo Messi de delicte fiscal, i l’opinió expressada avui per l’Advocacia de l’Estat, que diu just el contrari.

2.- El FC Barcelona ha fet arribar el seu afecte i solidaritat a Leo Messi i la seva família en aquesta situació tan insòlita. El Club continuarà donant tot el seu suport i ajuda en l’àmbit jurídic, fiscal i administratiu a la família en aquest procés.

3.- El FC Barcelona denuncia el cúmul de decisions externes, totalment inadmissibles i que fa temps que van començar, i que són alienes a l’àmbit estrictament esportiu. Perjudiquen la bona marxa del Club, la seva estabilitat i la dels esportistes que en formen part. El Club continuarà treballant amb més fermesa que mai per defensar els seus legítims drets i està preparat per als nous desafiaments que puguin arribar.

Tornem a llegir el tercer punt del comunicat si us plau…

Heu llegit entre línies el mateix que m’ha semblat veure a mi?

Potser m’equivoco i no hi té res a veure, però em sembla clar que estan denunciant, a l’ inici del punt, una campanya orquestrada en contra del Club, en aquest cas a través del seu jugador estrella, i si us fixeu al final, es poden interpretar moltes coses quan diu textualment “preparat per als nous desafiaments que puguin arribar”.

Està fent una al·lusió a la independència de Catalunya que s’està coent?

Deixo la pregunta enlaire i espero els vostres comentaris.

Bon cap de setmana!

TOTES LES NOTÍCIES