Els bolets de Piqué

Contundent resposta de Piqué, en la roda de premsa que va fer dijous, arran de les xiulades que està rebent quan juga amb la selecció espanyola.

El central català del FC Barcelona va dir que el xiulaven per la rivalitat que hi ha amb el Real Madrid i per haver-se recordat d’aquest equip en les darreres celebracions del Triplet i la Supercopa d’Europa, i no al fet de ser independentista.

Durant la roda de premsa va deixar anar algunes frases destacades com per exemple:

–          Desitjaré sempre que el Madrid perdi, o

–          Estic molt tranquil, ahir vaig anar a buscar bolets

Referint-se a perquè continua anant a la selecció si vol la independència i no es sent espanyol, va contestar: “No hi vaig per diners, perquè al Barça cobro 50 vegades més, ni per prestigi, perquè estic en un equip que ha guanyat dos triplets i un sextet”.

A veure Gerard, estic d’acord amb tu que el prestigi del Barça és dels més destacats, sobretot el millor de la darrera dècada, però no pots negar que amb la selecció espanyola també has obtingut un prestigi i reconeixement a nivell mundial després de guanyar 2 Eurocopes i 1 Mundial.

Personalment penso que tothom té dret a expressar-se lliurement, i si els madridistes, els unionistes o qui sigui el vol xiular que ho faci. Quan anem a veure un espectacle, tant si paguem la nostra entrada com si hi anem de franc, pel motiu que sigui, tots tenim dret a expressar lliurement, amb respecte, si ens agrada el que estem veient o no, pel que podem aplaudir o xiular.

Us imagineu qualsevol espectacle, sigui futbol, teatre, o qualsevol altre en el que ningú pogués aplaudir si li ha agradat? Qué trist no poder gaudir amb els gols del teu equip i aplaudir-los, o no poder xiular un contrari quan no ens agrada pel motiu que sigui.

Alguns diran que és una falta de respecte, altres diran que és manca d’educació, i potser tots tenen raó, la mateixa que els qui pensem que tenim dret a expressar-nos lliurement i que no es tracta de cap manca de respecte ni d’educació, sinó de la naturalesa humana que ens distingeix dels animals i de la que hem de gaudir-ne en països lliures no dictatorials on es fa callar qualsevol opinió contraria al règim de torn.

Per altra banda, sempre he pensat que les crítiques rebudes, ja siguin en forma de xiulets, de comentaris directes o indirectes, han de ser rebudes amb agraïment i analitzades per buscar opcions de millora, doncs si algú ho fa és perquè alguna cosa no ha agradat o no s’ha fet be i sempre podem millorar.

I en el cas de Piqué, la veritat és que algunes de les seves darreres actuacions no són precisament un exemple a seguir, com el cas amb la Guàrdia Urbana de Barcelona o altres

Bon cap de setmana.

TOTES LES NOTÍCIES