El mobiliari d’exterior

mobles jardi

Els nous mobles d’exterior són lleugers i d’estètica neta; a més, tant els podem tenir a casa, com poden equipar el jardí.

A l’hora de moblar el jardí, definiu perfectament la zona on col·locareu els mobles, així com les funcions que hi faran: zona de menjador, de relax, de jocs, de solàrium…

Si l’espai del jardí és bastant reduït o si es tracta d’una terrassa, heu de decidir quina ha de ser la seva funció principal.

La fusta d’exterior aporta calidesa i naturalitat als espais, però els mobles de fusta a l’aire lliure poden patir a causa de la humitat. Fins i tot fustes tan resistents com la teca o l’iroc no resisteixen indefinidament la intempèrie, per això convé tractar-les cada any amb olis per hidratar-les.

Els mobles de fibra artificial són una bona alternativa, ja que estan fets amb fibres resistents, duradores, boniques i de baix manteniment.

El mobiliari que més s’utilitza actualment és el d’acer inoxidable, ja que a més de resistent es pot trobar en infinitat de gammes cromàtiques.

Pel que fa als complements tèxtils, són cada dia més resistents i aguanten l’acció de la intempèrie sense problemes. Fins i tot hi ha teixits nous a prova d’aigua.

Per Redacció / AMIC – Tot Sant Cugat

TOTES LES NOTÍCIES