III Open de Vòlei Platja de Festa Major a Andorra la Vella

volei platja

Coincidint amb la inauguració de la Festa Major 2015, el divendres 31 de juliol, a partir de les 19.00 hores, a la Zona de Jocs de Platja del Parc Central d’Andorra la Vella s’iniciarà el “III Open de Vòlei Platja de Festa Major”, patrocinat pel Comú d’Andorra la Vella i organitzat per la Federació Andorrana de Voleibol.

Una competició que s’ha consolidat, oberta a tots els públics, amb equips de tres jugadors, que s’enfrontaran en categoria única – tots contra tots -, i la  previsió d’acollir-hi 16 equips, masculins, femenins o mixtos.

Als components dels dos primers equips classificats se’ls oferirà una copa, que els acreditarà com a campions i subcampions de l’Open de Vòlei Platja de la Festa Major d’Andorra la Vella 2015.

Les jugadores femenines més ben classificades, tant si pertanyen a un equip mixt o a un equip femení, també seran obsequiades amb una copa commemorativa per la seva participació.

Tots els esportistes interessats en participar a aquesta competició festiva, podran inscriure-s’hi una hora abans del començament del joc – de les 18.00 a les 18.30 hores -, en el recinte on hi ha habilitades des pistes de pràctica del vòlei platja.

La inscripció tindrà un cost de 2€, i cada inscrit rebrà el regal d’una samarreta estampada de la Festa Major d’Andorra la Vella 2015.

TOTES LES NOTÍCIES