217 alumnes del Pirineu, molts d’Andorra, realitzen les Proves d’Accés a la Universitat a la Seu

Els alumnes abans d'iniciar les proves d'accés a la universitat (Aj. la Seu)
Els alumnes abans d’iniciar les proves d’accés a la universitat (Aj. la Seu)

Un total de 217 alumnes del Pirineu han començat puntualment a les nou d’aquest matí, i amb total normalitat, les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) a la sala Sant Domènec de la Seu d’Urgell. Val a dir que algunes proves específiques es realitzen al CETAP, situat a l’edifici de les Monges.

D’aquests 217 estudiants, 75 provenen de l’Institut Joan Brudieu de la Seu d’Urgell (Alt Urgell), 48 de l’Institut Pere Borrell de Puigcerdà (Cerdanya) i 94 són estudiants que han cursat batxillerat a Andorra i que sols s’examinen de matèries de la fase específica.

Els exàmens de les PAU tindran lloc entre avui dimarts i el proper dijous 6 de juny. El tribunal està constituït per la presidenta, Maria Ricart, i 8 persones més que també són membres del tribunal.

Els exàmens es realitzen en horari de matí i de tarda, s’inicien a les 9 del matí, a les 12 del migdia i a les 3 de la tarda.

Els resultats de les PAU es publicaran el dimecres 19 de juny. Per a sol·licitar revisió d’exàmens s’haurà de demanar del 19 al 21 de juny. Els resultats de la revisió sortiran el 2 de juliol.

Respecte a la selectivitat de setembre (convocatòria extraordinària) tindrà lloc els dies 3, 4 i 5 de setembre, mentre que la matrícula de la convocatòria extraordinària serà del dilluns 22 al dijous 25 de juliol. 

TOTES LES NOTÍCIES