La tercera edició de la Cursa Popular confia en superar l’èxit de l’any passat

El secretari d’estat d’Esports, Jordi Cerqueda, juntament amb el director general de Salut i Benestar, Josep Casals, i el cap d’àrea d’Esports, Lluís Orona, han presentat aquest dimarts el Dia de l’esport per a tothom 2012, que tindrà lloc el pròxim 20 de maig i en el marc del qual se celebrarà la 3a Cursa Popular .

Les inscripcions a aquesta cursa es podran fer fins el 10 de maig i es podran tramitar per internet (www.esports.ad, www.salut.ad, www.faa.ad) o omplint la corresponent butlleta físicament al Casal de l’Esport o a Illa Carlemany. La recollida de dorsals i xips es farà del 14 al 19 de maig al punt d’informació d’Illa Carlemany.

En aquesta edició, segons ha explicat Orona, tots els inscrits hauran de portar el xip, que es podrà adquirir per cinc euros com a fiança, de manera que l’import es retornarà en arribar a la meta. Aquesta novetat farà possible un millor seguiment de la participació i dels resultats.

El recorregut contempla una cursa llarga de cinc quilòmetres, així com una cursa curta i una infantil. Totes tres modalitats tindran com a punt de sortida Illa Carlemany i finalitzaran al Camp d’Esports del Consell General, tot i que el recorregut variarà en funció de la distància escollida.

També hi haurà premis per als sis primers classificats a la cursa llarga tant en la categoria masculina com en la femenina, de manera que els guanyadors podran obtenir un xec de fins a 300 euros. A més, es repartiran un total de 54 entrades pel cinema entre els sis primers classificats de la cursa curta i la cursa infantil.

Casals ha destacat la importància dels hàbits saludables i ha recordat que el Dia de l’esport per a tothom és una oportunitat per promoure aquestes pràctiques i, al mateix temps, contribuir a una causa solidària. En aquest sentit, ha recordat que la recaptació que es faci amb la venda de samarretes (a un cost de 3 euros) i altres aportacions, anirà a mans del Banc d’Aliments de Càritas Andorrana.

(Foto: S.F.G.)

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *