Demà s’inicia la formació destinada als professionals d’atenció al turista

Andorra Turisme, els departaments de turisme dels 7 comuns i la Unió Hotelera d’Andorra, han organitzat conjuntament una formació per mòduls destinada als professionals d’atenció al turista que desconeixien el país.

Aquesta formació  anomenada “conèixer Andorra per explicar-la i vendre-la” es basa en el coneixement de l’oferta turística del país, descobrint les activitats de cada parròquia físicament amb les corresponents indicacions per transmetre als turistes i eventualment poder-les vendre. La formació està constituïda per 8 mòduls de 3 hores, un mòdul generalista i 1 mòdul per cada parròquia.

S’han previst 3 programes de formació ( de 8 mòduls cadascun) durant l’any 2012. Les persones que hagin presenciat els 8 mòduls rebran un certificat de la UHA , que els acreditarà amb els coneixements bàsics sobre l’oferta turística del país.

El detall d’aquest programa es pot veure a: http://www.uha.ad/general/formacio-coneixer-andorra-per-explicar-i-vendre.html

Aquest dimecres 18 de les 10h00 a les 13h00 es celebrarà el primer mòdul ( el generalista) a l’Oficina Nacional de Turisme d’Andorra ( planta baixa de l’edifici Davi, carrer D. Vilanova, 13 )

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *